Grasmeester


Beste klanten,

Wij gaan er even tussenuit en helpen u graag terug vanaf 11 augustus 2020

Prettige vakantie!


Een Grasmeester ziet kunstgras niet als vervanging van gras, maar als een aanvulling van de natuurlijke, groene omgeving. Met respect voor de natuur leggen we kwalitatief kunstgras enkel waar nodig en waar normaal gras het hard krijgt te verduren: het perfect gazon in de perfecte omgeving.


Dankzij onze uitgebreide kennis van planten, bomen, bloemen, enz. zijn we bovendien in staat om totaalprojecten te realiseren. Zowel particulieren als tuinaannemers zijn bij ons welkom om hun kunstgrasproject tot een mooi einde te brengen. Met onze persoonlijke, familiale aanpak is dit zeker geen probleem. We verwelkomen je graag in onze showtuin in Gits waar je letterlijk in contact komt met ons aanbod kunstgras. Zelf kunstgras kopen in de regio Roeselare? Contacteer ons hier.

Ontdek hier meer over ons bedrijf

Uitgebreide tuinexpertise

Onze rijke bedrijfsgeschiedenis als tuincentrum zorgt dat ons team een heel gezonde dosis kennis over bomen, bloemen, planten, enz. beschikt. Wij leggen kunstgras met respect voor de natuur.

Persoonlijke, familiale aanpak

Wie samenwerkt met ons, werkt niet zomaar samen met een kunstgras bedrijf maar met gepassioneerde mensen. Welkom bij de Grasmeester kunstgras familie!

Kwalitatief kunstgras waar nodig

Als Grasmeester zien we kunstgras als een onderdeel van een groter geheel, niet als vervanger van het natuurlijk gras. We leggen kunstgras enkel waar nodig en vaak op onmogelijke plaatsen.

Respect voor de omgeving en afwerking

Kunstgras dat niet te onderscheiden valt van natuurlijk gras: dat geeft ons een kick. Onze kunstgras specialisten zorgen telkens voor een naadloze aansluiting.

Assortiment kunstgras

Kunstgras is er voor iedereen: gezinnen met jonge kinderen, grote bedrijven die events willen organiseren tot zelfs sportclubs. Nog geen ervaring met kunstgras? Geen probleem: we adviseren je van het eerste gesprek tot de plaatsing.

Kies hier het kunstgras dat het best aansluit bij jouw situatie:

Blog

Waar let je op bij het kopen van je eerste kunstgras? Kan kunstgras op je balkon?
Op onze Grasmeester blog beantwoorden we in boeiende artikels al je kunstgras vragen.

 - Blog - Hoe lang gaat kunstgras mee?

Hoe lang gaat kunstgras mee?

Een kunstgrasgazon biedt je heel wat voordelen en gemak. Bovendien gaan je kunstgrasmatten lang mee. Hoe lang? Dat lees je hier.

Lees meer
 - Blog - Je eigen kunstgras golfterrein? Het kan!

Je eigen kunstgras golfterrein? Het kan!

Als golfliefhebber je tegenstanders eens tonen hoe je een perfecte birdie put? Ontdek hier hoe.

Lees meer
 - Blog - Corona-huisarrest op je appartement?

Corona-huisarrest op je appartement?

Kunstgras past ook perfect op een appartement. Hoe? De Grasmeester legt het je graag uit.

Lees meer
 - Blog - Het wauw-gevoel van een kunstgras tuin

Het wauw-gevoel van een kunstgras tuin

Een gazon in kunstgras aanleggen, hoe doe je dat het best? We vertellen het hier.

Lees meer

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!

 Laat hier je e-mailadres achter om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met de privacy policy. Grasmeester gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend nieuwsbrieven uit te sturen. De ontvanger heeft altijd de mogelijkheid om zich uit te schrijven bij iedere nieuwsbrief.

Contact


1 2 3 4

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy.  Grasmeester gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.