Grasmeester

Een Grasmeester ziet kunstgras niet als vervanging van gras, maar als een aanvulling van de natuurlijke, groene omgeving. Met respect voor de natuur leggen we kwalitatief kunstgras enkel waar nodig en waar normaal gras het hard krijgt te verduren: het perfect gazon in de perfecte omgeving.


Dankzij onze uitgebreide kennis van planten, bomen, bloemen, enz. zijn we bovendien in staat om totaalprojecten te realiseren. Zowel particulieren als tuinaannemers zijn bij ons welkom om hun kunstgrasproject tot een mooi einde te brengen. Met onze persoonlijke, familiale aanpak is dit zeker geen probleem. We verwelkomen je graag in onze showtuin in Gits waar je letterlijk in contact komt met ons aanbod kunstgras. Zelf kunstgras kopen in de regio Roeselare? Contacteer ons hier.

Ontdek hier meer over ons bedrijf

Uitgebreide tuinexpertise

Onze rijke bedrijfsgeschiedenis als tuincentrum zorgt dat ons team een heel gezonde dosis kennis over bomen, bloemen, planten, enz. beschikt. Wij leggen kunstgras met respect voor de natuur.

Persoonlijke, familiale aanpak

Wie samenwerkt met ons, werkt niet zomaar samen met een kunstgras bedrijf maar met gepassioneerde mensen. Welkom bij de Grasmeester kunstgras familie!

Kwalitatief kunstgras waar nodig

Als Grasmeester zien we kunstgras als een onderdeel van een groter geheel, niet als vervanger van het natuurlijk gras. We leggen kunstgras enkel waar nodig en vaak op onmogelijke plaatsen.

Respect voor de omgeving en afwerking

Kunstgras dat niet te onderscheiden valt van natuurlijk gras: dat geeft ons een kick. Onze kunstgras specialisten zorgen telkens voor een naadloze aansluiting.

Assortiment kunstgras

Kunstgras is er voor iedereen: gezinnen met jonge kinderen, grote bedrijven die events willen organiseren tot zelfs sportclubs. Nog geen ervaring met kunstgras? Geen probleem: we adviseren je van het eerste gesprek tot de plaatsing.

Kies hier het kunstgras dat het best aansluit bij jouw situatie:

Blog

Waar let je op bij het kopen van je eerste kunstgras? Kan kunstgras op je balkon?
Op onze Grasmeester blog beantwoorden we in boeiende artikels al je kunstgras vragen.

 - Blog - PURETi, of hoe je kunstgras luchtzuiverend werkt.

PURETi, of hoe je kunstgras luchtzuiverend werkt.

Luchtvervuiling zorgt jaarlijks wereldwijd voor miljoenen doden. - WHO, World Health Organisation

Lees meer
 - Blog - Welk type kunstgras kies ik best?

Welk type kunstgras kies ik best?

Drie doorslaggevende argumenten die je gegarandeerd de juiste keuze laten maken als het op kunstgras aankomt.

Lees meer
 - Blog - Is kunstgras duurzaam?

Is kunstgras duurzaam?

Door verantwoord ondernemen is ons ecologisch kunstgras bijna net zo duurzaam als echt gras. Op welke manier is kunstgras duurzaam? Lees er hier alles over!

Lees meer
 - Blog - Kunstgras voor elk moment

Kunstgras voor elk moment

Kinderen of huisdieren aanwezig bij jou thuis? Afhankelijk van jouw situatie, helpen wij je maar al te graag verder bij de keuze van jouw kunstgras. Ontdek hier hoe we je verder helpen.

Lees meer

Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws!

 Laat hier je e-mailadres achter om onze nieuwsbrief te ontvangen.

Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief gaat u akkoord met de privacy policy. Grasmeester gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend nieuwsbrieven uit te sturen. De ontvanger heeft altijd de mogelijkheid om zich uit te schrijven bij iedere nieuwsbrief.

Contact


1 2 3 4

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy.  Grasmeester gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.