Deel deze blog op:

Het wauw-gevoel van een kunstgras tuin

Kunstgras deel van je tuin? Zeker en vast.

Hoe kunstgras leggen?

De belangrijkste tip die we je kunnen geven wanneer je kunstgras wil leggen, is deze: Laat het een vakman doen.  Er kruipt namelijk meer specialisatie in dan je zou denken. De experts bij Grasmeester weten als geen ander waar ze mee bezig zijn. In elke tuin, op elke plek waar je kunstgrasmatten wil leggen, kom je oneffenheden, hoekjes en kantjes tegen die het verschil maken tussen “Ah ja, er ligt kunstgras.” en “Wauw, is dat echt kunstgras?”. Het egaliseren van de ondergrond, het aanbrengen van beschermend materiaal zodat er niks door de kunstgrasmatten gaat priemen … Onze ervaring en expertise in tuinaanleg, bomen en planten, zorgt er ook voor dat we van je tuin een harmonieus geheel maken. Onze kunstgrasmatten gaan ook letterlijk naadloos op in je tuin. Het kunstgras laat je planten, struiken en bomen op natuurlijke wijze verder groeien, zonder hindernis. In ons ruime assortiment staan we je bij om je het type kunstgras aan te bevelen dat het beste aansluit bij je beplanting én bij de activiteiten waarvoor je het kunstgras gebruikt.
 Een gazon in kunstgras perfect voor spelende kinderen? Geef je graag garden parties met veel volk? Of wil je liever een “altijd perfect gemaaid gazon”? Grasmeester heeft het allemaal in huis en jij binnenkort misschien ook.
Hoe kunnen we helpen?

Kunstgras in een echte omgeving?

Je kunt bij ons altijd een sample box aanvragen, een set proevertjes om de look en feel te ontdekken. Wil je een individuele rondleiding in onze kijktuin met praktische info in onze kijktuin? Ook dat kan. Vraag het ons.  De kijktuin is al een pareltje.
Niks gaat echter boven een echte, erg geslaagde realisatie zoals deze die we recent nog in de regio Roeselare, in Izegem deden. Een realisatie in samenwerking met Tuinaanneming Olivier Schreurs waarbij de opdrachtgever koos voor het weelderige Verda Sento type. 
Dit nonchalant ogende, oerdegelijke type kunstgras, legden we aan ter vervanging van het oorspronkelijke gazon. Alle bomen, struiken en hagen behouden hun vrijheid om verder te groeien en te bloeien. De kunstgrasmatten lopen ook helemaal tot tegen de terrasboord aan, in elk hoekje en kantje. 

De schoonheid en het gemak ontdekken?

Geef je ogen de kost en stel ons je vragen. We beantwoorden ze vrijblijvend, met plezier en de grootste kennis van zaken.

Grasmeester Kunstgras kunstgras plaatsen
Grasmeester kunstgras plaatsen 02
Grasmeester kunstgras plaatsen 06
Grasmeester kunstgras plaatsen 03
Grasmeester kunstgras plaatsen 04Grasmeester kunstgras plaatsen 04

Contact


1 2 3 4

Bij het gebruik van het contact formulier gaat u akkoord met de privacy policy.  Grasmeester gebruikt bovenstaande persoonsgegevens om uitsluitend antwoorden op de vragen van de ontvanger door te sturen. Eenmaal de vragen van de ontvanger beantwoord zijn, ontvangt hij/zij geen mails meer. De ontvanger ontvangt geen andere promotionele nieuwsbrieven.